DESPRE EXTRÉMPLAST BT

Firma  EXTREMPLAST a fost înființată în anul 2000. În calitate de distribuitor principal pe piața ungară a maşinilor de procesat mase  plastice, comercializează  ca şi reprezentant  autorizat  o gamă  largă de echipamente  periferice  produse de SHINI PLASTICS TECHNOLOGIES Inc. din Taiwan.

Oferim soluții complete pentru alimentarea, uscarea, amestecarea şi tocarea  maselor  plastice. În plus, furnizăm echipamente de termostatare  matrițe și echipamente de răcire.
Printre echipamentele de alimentare ale  granulelor  menţionam echipamente de 
ȋncărcare  automate  independente (instalate pe maşini de  injectat  mase  plastice), echipamente de încărcare  granule separate, prin vacumare  (cu mai multe circuite vacumate) pentru procesele cu  mai  multe  trepte.

Pe lângă uscătoarele de granule cu aer  cald  cu   buncăr de  încărcare - care sunt instalate direct pe mașina de  injecție - echipamentele  de alimentare  cu  uscare sunt aplicabile pentru sarcini mai complicate, cum ar fi transportul în două trepte . Uscătoarele cu  dezumidificare utilizează unitatea în  forma de  fagure care pot atinge  punctul de rouă redus de  -40 ° C, în funcție de cerinţa  impusă  de  masa plastica  respectivă.

Granulatoarele de joasă viteză și granulatoarele fără ciur  pot fi instalate în cadrul  liniei de producție, pt. reciclarea  în  circa 30 de secunde a culeelor de la injectare  și a deşeurilor  tehnologice  rezultate  în  procesul de  producţie. Granulatoarele centrale, izolate fonic, sunt utilizate pentru tocarea  unor  cantități mari de deşeuri de  plastic.

Urmează-ne
 
 
Distributor: Extrémpast Bt - Ungaria
8000, Székesfehérvár, str. Osztrák nr. 2

Mobil: +3670-327-0746
Email: info@extremplast.hu
Web: shini.hu
Web: shiniromania.eu
Web: extremplast.hu

Reprezentanta  din Romania: Plastconsult Srl
400275, Cluj-Napoca, str. Horea nr.56/20
Mobil:+40-740-995494
E-mail: btz58@yahoo.com
Web: plastconsult.bizoo.ro
Web: shiniromania.eu

Copyright (c) 2019 Extremplast Bt.